جلبک دریایی Liquid Kelp Foliar
ویژگیها
حاوی اسیدهای آمینه و تأمین کننده منابع غذایی آماده جذب برای گیاه
افزایش مقاومت گیاهان به سرما و تنشهای محیطی
تحریک ریشهزایی
افزایش تعداد گلدهی
افزایش میوه نشینی و جلوگیری از ریزش میوه
مؤثر در بهبود کیفیت، بافت و وزن میوه
مؤثر در بزرگ شدن غده در محصولاتی چون: سیب زمینی ، پیاز، چغندر قند و …
ترکیبات جلبک دریایی Liquid Kelp Foliar
میزان/درصد |
عنصر |
۸ |
ماده آلی |
۲ |
آلجینیک اسید |
۲ |
اسید آمینه آزاد |
۸ |
عناصر ماکرو |
۰/۵ |
عناصر میکرو |
میزان و نحوه مصرف در انواع گیاهان
محلولپاشی محصولات زراعی |
محلولپاشی محصولات باغی |
بذرمال |
۱/۵-۲ در هزار (۴-۳ نوبت در فصل رشد) |
۱ در هزار (۳-۲ نوبت در سال) |
یک لیتر در ۱۵۰ لیتر آب |
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.